Contact

Neem contact met mij op!

Heb je vragen, of wil je graag een aanvraag voor een behandeling doen? Dat kan! Ik ga graag met je in gesprek. Neem direct contact met mij op via een van onderstaande mogelijkheden!

Bereikbaarheid

Kom je op bezoek? Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt!

Ruben Jetten
Teisterbantstraat 8
4012 EG Kerk-Avezaath

Vind het adres op Google Maps

Kom je met de auto?

De locatie is gemakkelijk te bereiken door Afslag 32 “Tiel-West” te nemen op de A15. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat.

Kom je met het openbaar vervoer?

Het dichtstbijzijnde treinstation is Station Tiel. Vanaf dit station is het met een OV-fiets 15 minuten fietsen naar de praktijk. 

Er rijdt ook een bus vanaf Station Tiel. Neem dan Bus 46 richting Culemborg. Je kan ook Bus 46 vanaf Station Culemborg pakken, dan in de richting van Tiel Passewaaij. De dichtstbijzijnde bushalte is: “Daver/N834” – Kerk-Avezaath. Het bezoekadres ligt op enkele minuten loopafstand van deze bushalte.

Plan je reis op www.ns.nl of www.9292.nl

Juridische Informatie

Allegrando voldoet aan de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz). Op de pagina “Klachtenregeling” staat uitgebreid beschreven hoe Allegrando de kwaliteit van de geleverde zorg garandeert en geschillen met cliënten behandeld worden.

Ook beschikt Allegrando over een Meldcode Huiselijk Geweld en Kindermishandeling, waardoor de bescherming van kwetsbare cliënten verbeterd kan worden wanneer de thuissituatie niet veilig is.

Als laatst beschikt Allegrando ook over inclusie- en exclusiecriteria, om ervoor te zorgen dat iedere cliënt de beste behandeling kan krijgen

KlachtenregelingMeldcode Huiselijk Geweld en KindermishandelingInclusie- en Exclusiecriteria