Opleidingen Reiki

Reiki herinnert je wie jij bent!

Reiki is een zachte en laagdrempelige methode om weer in contact te komen met je eigen energie! Zo vind je terug wie jij bent, waar je voor staat, en wat jij deze wereld wilt brengen!

Een opleiding voor het leven

In een wereld waarin drukte, stress en onzekerheid overal op de loer liggen, is het fijn om over een methode te beschikken die je op liefdevolle wijze weer in contact brengt met jezelf. Door je te openen voor de Reiki-energie beschik je over een prachtige helingswijze die je gedurende je hele leven kan inzetten om energie en balans te hervinden!

Meer energie

Reiki geeft je de ruimte om jezelf helemaal op te laden. Naarmate je je steeds verder leert te openen, word je energieker en vrolijker!

Meer balans

Reiki leert je om zowel de positieve als negatieve gebeurtenissen in het leven te omarmen. Dat geeft rust en balans!

Voor jezelf

Door weer in verbinding te staan met jezelf, kan je vanuit jouw eigen energie gaan leven. Dat geeft richting en perspectief!

En voor de wereld

Met Reiki leer je ook anderen te behandelen! Zo kan je hen helpen fysieke, emotionele en mentale trauma’s te transformeren!

Een veelzijdige methode voor heling

Op welke niveaus werkt Reiki?

Reiki ondersteunt je om lichamelijke, mentale en emotionele ongemakken te verlichten. Door je te openen voor de Reiki-energie wordt zowel de oorzaak van de klacht verhelderd, als het helingsproces geactiveerd.

Hoe helpt Reiki met pijn om te gaan?

Reiki leert je ook om anders naar pijn en ongemakken te kijken. Het zijn immers oude energieën die in beweging komen, en door daar de ruimte aan te schenken kunnen ze transformeren.

Dit maakt dat Reiki een veelzijdige en liefdevolle methode is voor heling!

Iedereen kan dit leren!

Reiki is overal om ons heen, en op ieder moment beschikbaar. Iedereen kan met deze energie contact leggen.

In de cursussen die ik aanbied leer je je stapsgewijs voor deze energie te openen. Dat doen we in kleine groepjes, van 3-5 deelnemers. Zo is er aandacht voor ieders persoonlijke ontwikkeling, en kun je op zachte en laagdrempelige wijze kennismaken met deze mooie helingsmethode!

Opbouw van de Reiki-curussen

Er zijn vier opeenvolgende Reiki-cursussen. Wat leer je in iedere cursus? Dat lees je hier!

Stapsgewijs de kracht van Reiki ontdekken

Reiki 1

In deze beginnersopleiding leer je wat Reiki is, en hoe je jezelf en anderen kan behandelen. De opleiding duurt 2 dagen, verspreid over 4 weken.

Reiki 2

In de vervolgopleiding leer je hoe je Reiki kan inzetten om op fysiek en mentaal niveau heling te bieden, welke symbolen je kan gebruiken, en hoe je op afstand kan helen. De opleiding duurt 2 dagen, verspreid over 4 weken.

Reiki Master (Reiki 3A)

In de Reiki master opleiding leer je hoe je Reiki kan inzetten om op emotioneel en spiritueel niveau heling te bieden. De opleiding duurt 2 dagen, verspreid over 4 weken.

Reiki Trainerschap (Reiki 3B)

In de Reiki trainer opleiding leer je hoe je zelf Reiki opleidingen kan gaan geven. Dit is een langdurig traject van 10-12 maanden. Er zijn zowel opleidingsdagen als coachingssessies.

Ben jij er klaar voor om jezelf te herontdekken?

Waar en wanneer kan ik beginnen?

Op dit moment geef ik in de regio van Tiel les in kleinschalige groepjes van 3-5 deelnemers. Er zijn meerdere instapmomenten in het jaar. Samen met mede-cursisten plan ik data in, zodat we met zijn allen kunnen oefenen.

Wil je liever een 1-op-1-traject, of online starten? Ook dat kan! Neem dan even contact met mij op!

Wat zijn de kosten van de cursussen?

Reiki is er voor iedereen! Daarom wil ik ervoor zorgen dat de cursussen voor iedereen toegankelijk zijn! De tarieven vind je op de Tarieven pagina.

Kan ik nog in gesprek voor meer informatie?

Absoluut! Je mag altijd contact met mij opnemen, en dan plan ik zo snel mogelijk een moment met je in om (vrijblijvend) kennis met je te maken! Dat lijkt me gezellig!

Neem contact met mij op 🙂