Begeleiding bij dieren

Omdat dieren ook het recht op geluk hebben

Behandelingen met aandacht en liefde voor jouw dier!

Bij dieren kunnnen, net als bij mensen, trauma’s, angsten, of fysiek problemen opspelen. Ik bied behandelingen aan om jouw dier van blokkades te ontdoen, zodat dier én baasje er weer bovenop komen!

Luisterkind bij dieren

Dieren zijn fantastisch om mee te communiceren! In een afstemming op jouw (huis)dier kunnen we op liefdevolle wijze met elkaar in gesprek gaan. Of er nu lichamelijke problemen zijn of als je benieuwd bent hoe de relatie tussen dier en baasje verbeterd kan worden: Luisterkind afstemmingen geven bij dieren inzicht! 

Als je graag wilt ontdekken wat er zich bij jouw dier afspeelt, en hoe de problemen bij dier én baasje verholpen kunnen worden, dan help ik je met plezier verder!

Vraag een afstemming op jouw (huis)dier aan!

Energetische behandeling bij dieren

Net als bij mensen, kunnen er bij dieren blokkades zitten die om liefde en aandacht vragen. Ik help jullie graag verder met een energetische behandeling. Daar zet ik technieken zoals reiki, healing, of magnetiseren in om het dier verlichting en heling te bieden.

Maak een afspraak voor jouw dier

Waarom ik zo graag met dieren werk

Pure, eerlijke en loyale
spiegels voor onszelf!

Dieren zijn vanbinnen ontzettend puur: ze treden ons zonder oordeel of vooroordeel tegemoet. Daarmee laten dieren zich op een trouwe manier zien, en zijn ze fijne klankborden voor ons als mens. Dát maakt werken met dieren zo wonderbaarlijk mooi !

Neem contact op!

Heb je vragen over behandelingen bij dieren, of zou je graag een behandeling voor jouw dier willen afspreken? Dat kan! Ik ga graag met je in gesprek!

Naar contactgegevens