Luisterkind

Regelmatig organiseer ik lezingen en webinars over de Luisterkindmethode. Ontdek het nu!

Een geweldige methode voor duidelijke antwoorden

Heldere inzichten voor iedereen met een persoonlijke afstemming!

Iedereen loopt wel eens tegen grote (levens)vraagstukken aan, waar je niet altijd gelijk een antwoord op weet. Met een persoonlijke Luisterkind afstemming krijg je de verduidelijking die je zoekt! Een liefdevolle, soms confronterende, maar heldere boodschap, speciaal voor jou!

Ontdek de Luisterkind methode

Een unieke, diepgaande en persoonlijke manier om problemen aan te pakken

De Luisterkind methode

Luisterkind is een methode waarbij alle problemen, hoe klein of groot dan ook, bespreekbaar zijn. Je krijgt inzicht in het ontstaan van de problematiek, en handvaten die je direct in kan zetten!

Wat kan je verwachten?

Het verhaal van jouw Zelf! Jouw vragen en jouw antwoorden. Vaak ontroerend, soms confronterend, maar vooral inzichtgevend!

Hoe wordt het gemaakt?

Een Luisterkind afstemming wordt op afstand via de energie geschreven. Je hoeft dus niet fysiek aanwezig te zijn. Scheelt weer reistijd!

Voor wie?

Voor iedereen die écht een eerlijk gesprek met zichzelf wil. Kind, volwassene, of (huis)dier: iedereen is welkom!

Welke vragen mogelijk?

Of je vraag ligt bij je persoonlijke gezondheid, je werk, of je relaties: in principe mag iedere vraag gesteld worden!

Voor kinderen én volwassen

De Luisterkind methode kan voor zowel kinderen als volwassenen geweldige inzichten geven

Voor kinderen

Als ouder is het soms lastig om bij je kind te ontdekken wat er aan de hand is. Kinderen kunnen via gedrag, emoties of lichamelijk laten zien dat er iets niet pluis is, maar de oorzaak achterhalen is niet altijd makkelijk. Een Luisterkind afstemming kan daar bij uitstek hulp bij bieden!

Afstemming voor kind aanvragen

Voor volwassenen

Op veel momenten in je leven kom je voor lastige beslissingen te staan. Welke kant wil ik nu op? Wat zou het beste zijn om nu te doen, en hoe kan ik dat aanpakken? Een Luisterkind afstemming geeft je de ruimte om een diepgaand gesprek te voeren waarin heldere, en duidelijke oplossingen naar voren komen.

Afstemming voor volwassene aanvragen

En denk je ondertussen: Dat zou ik eigenlijk ook wel willen leren?

Dan heb je geluk! Ik bied namelijk ook de Opleiding tot Luisterkindwerker aan!

Je leert een prachtig en veelzijdig beroep, waarmee je jezelf, je naasten en de gehele wereld prachtige diensten kan verlenen!

Check de opleiding nu!

Kinderwens

Kinderen krijgen … het is voor veel mensen niet zo maar een vanzelfsprekendheid. Soms heerst er veel twijfel. Word ik nog wel zwanger? Moet ik misschien een medisch traject in? Zou ik er als ouder eigenlijk wel klaar voor zijn?

Ik help je graag om je inzichten te geven, in een persoonlijke kinderwens afstemming. Inzichten die je een rust en verduidelijking geven, zodat je weer verder kan. Iedere kinderwens afstemming wordt op een liefdevolle, veilige en zorgvuldige manier geschreven. De intense, en soms zware emoties rondom dit proces worden ten volste gerespecteerd. Alles gebeurt met aandacht en ondersteuning voor jou en kind.

Familie

Hoe kan het dat wij als gezin bij elkaar zijn? Dat is een vraag die in menig familie gesteld wordt. Soms lijkt het door ruzies, conflicten of botsingen haast vreemd waarom bepaalde familieleden bij elkaar gekomen zijn. 

Met een familie afstemming help ik om inzicht te geven in de gezinsstructuur, en de problematiek die in jullie familie heerst. Dat helpt om te begrijpen wie jullie als individuen zijn, wat jullie dynamiek als gezin is, en hoe jullie onderlinge relatie te verbeteren valt. Daarmee ontstaat ruimte voor rust en heling.

Geboorteverwerking

De start van het leven is bepalend voor het leven dat volgt. En omdat het proces van op aarde komen voor zowel ouder als kind lang niet altijd zonder hobbels verloopt, is het soms heel prettig om inzicht en heling te kunnen bieden op dit vlak.

Geboorte afstemmingen kunnen voor zowel (jonge) kinderen als volwassenen gemaakt worden. Geschikt voor onder andere traumatische geboortes, problemen in hechting en vraagstukken rondom binding.

Geboortebegeleiding

Wat heeft je aanstaande kind nodig om goed te kunnen starten? Zijn wij er als ouders straks klaar voor? Hoe kunnen we het proces van zwangerschap en geboorte laten verlopen op een prettige manier voor iedereen?

In een serie van 4 afstemmingen maak ik contact met het kindje in de buik. Je ontvangt daarmee over een langere periode inzicht in wat het kindje nodig heeft, wat er bij de ouders nog aan blokkades liggen, en hoe de eerste tijd op aarde straks zo goed mogelijk kan verlopen.

Levensbrug

Het leven begint, en het eindigt weer. Voor mensen met een naderend einde, of personen die al overleden zijn, kan het heel fijn zijn om nog boodschappen uit te wisselen waar daar eerder geen ruimte voor was.

Levensbrugafstemmingen slaan een brug tussen leven en dood. Zo kan er rust en vergeving ontstaan voor alle betrokkenen.

Bedrijfsenergie

Bedrijven hebben ook eigen energieën. Mederwerkers en leidinggevenden werken allemaal samen in eenzelfde energie. Er kunnen veel onzekerheden in een bedrijf schuil gaan. Hoe kan het bedrijf verder groeien? Hoe kan mijn team weer goed functioneren? Hoe kan het personeel zich meer verbonden voelen?

Met een bedrijfsenergie afstemming maak ik contact met je bedrijf om die vragen op te helderen. Zo ontdek je wat jouw bedrijf nodig heeft, van je medewerkers, van je leidingegevenden, en van jezelf. Of je nu een eenmanszaak hebt, werkt in een multidisciplinair team of leidinggevende bent: met een bedrijfsenergie afstemming krijg je écht inzicht in wat jouw bedrijf nodig heeft!

Ervaringen

Benieuwd hoe anderen de Luisterkind afstemmingen ervaren hebben?

Wauw, dit kwam wel even binnen toen ik het las. Wat bijzonder! Echt heel veel dank voor deze mooie ervaring en beschreven details over wie ik ben. Kom graag nog een keertje bij je terug voor een vervolg!

A.L. – ZZP’er

Ruben, jouw mooie Luisterkind afstemming heeft me liefdevol geraakt. Ik heb het wel een paar keer gelezen zo mooi! Ook kan ik dingen inderdaad beter plaatsen.
Echt heel erg fijn, dankjewel!

C.S. – Docente

Ik ben je erg dankbaar voor de prachtige afstemmingen op mij en mijn dochters. Ze gaan mooi diep. En die herkenning bij mijn dochters! Het is echt precies hoe ze zijn. Ik vond die van mij verassend, confronterend en zeer nodig. Nogmaals dank!

N.G. – Kindercoach

Vraag jouw afstemming aan!

Klaar om ook heldere inzichten te ontvangen? Vraag dan jouw persoonlijke afstemming aan. Ik ga graag met je in gesprek, ook als je nog vragen of twijfels hebt!

Vraag jouw afstemming aan