Opleiding tot Luisterkindwerker

Op zoek naar een prachtig beroep met diepgang, flexibiliteit en bovenal voldoening?

Verrijk jezelf met de opleiding tot Luisterkindwerker!

Liefdevolle hulpverlening

Iedereen loopt met vragen en struikelblokken rond. Alleen: hoe ga je daarmee om? Dat is vaak best een uitdaging!

Als Luisterkindwerker ga je in gesprek via de energie om juist die vraagstukken naar boven te halen, en maatwerk oplossingen aan te lerveren!

En diepgaande heling

Je leert om op afstand de struikelblokken bij je cliënt te herkennen en te verhelpen.

Daarbij leer je diepgaande technieken zoals regressie en healing; en leer je om te gaan met vorige levens, auralifters en andere entiteiten.

Voor iedereen!

En werkelijk iedereen kan dit leren! Je hebt geen bepaalde gaven of ervaring met spiritualiteit nodig.

Met jouw werk als Luisterkindwerker kun je een wereldwijd publiek bedienen. Liefdevolle hulpverlening, met maximale flexibiliteit!

Wat je leren in de opleiding tot Luisterkindwerker?

Je leert via de energie in gesprek te gaan met de ziel van je cliënt. Via die gesprekken komt waardevolle informatie naar voren, die je documenteert in een afstemming. De afstemming bevat heldere en concrete boodschappen, met nuttige handvaten. En heel praktisch: álles gaat op afstand!

Wat je jouw cliënten straks kan bieden

Persoonlijke boodschappen & maatwerk oplossingen

Je leert te communiceren via de energie. Daarmee kun je de cliënt op een heel fundamenteel niveau leren kennen. Via de energie kom je bij de kern van iemands problemen, en kun je op de persoon toegespitste oplossingen aanbieden!

Zo vaak terug te lezen als gewenst

Luisterkind afstemmingen worden in documentvorm aangeleverd aan de cliënt. Dat geeft de cliënt de vrijheid om zo vaak als gewenst de afstemming terug te lezen. Je kan met Luisterkind dus langdurig hulp bieden, die veel verder gaat dan een enkel fysiek consult!

Al het werk gebeurt op afstand

Luisterkind afstemmingen worden op afstand geschreven. Er is dus geen reistijd, geen noodzaak om lastige face-to-face gesprekken te voeren, en geen tijdsdruk om alles snel te bespreken. Cliënten kunnen met een Luisterkind afstemming op hun eigen tijd hun eigen verhaal doen.

Praktische informatie

Uitgebreide informatie staat ook in de opleidingsbrochure

Opbouw van de opleiding

De opleiding bestaat uit 5 lesdagen, verspreid over een half jaar. Je kan de opleiding zowel klassikaal als online volgen!

Tijdens de opleidingsdagen krijg je door middel van theorie en praktijk de Luisterkindmethode onder de knie!

En tussen de opleidingsdagen krijg je oefeningen om straks Luisterkindafstemmingen te kunnen schrijven!

Fijne begeleiding

Je wordt tijdens de opleiding fijn door mij begeleid. Tijdens de lessen is er aandacht voor ieders eigen ontwikkeling

Ook krijg je tussen de opleidingsdagen feedback op de door jou ingeleverde opdrachten voor thuis

En als je tegen heftige obstakels aanloopt, kunnen we altijd een 1-op-1 coachingsessie inplannen!

Vereisten

Er is geen specifieke vooropleiding nodig!

Een redelijk goede Nederlandse taalvaardigheid is wel gewenst, omdat je voor de afstemming veel gaat schrijven

Ook ga je met kinderen en volwassenen werken, dus interesse in coaching en hulpverlening is gevraag

Kosten

De opleiding tot Luisterkindwerker is een mooie investering in jezelf, een kans om een beroep te gaan uitoefenen waar veel vraag naar is, en wat veel voldoening oplevert!

De totale investering bedraagt €1545. Daar zit álles in, van lesdagen, de map, de tussentijdse begeleiding en je diploma!

Wat zijn de voordelen van het beroep Luisterkindwerker?

Luisterkindwerker is een prachtig beroep, met ultieme flexibiliteit en een wereldwijde doelgroep!

Dingen waar jij straks van kan gaan genieten

Flexibel beroep

Als Luisterkindwerker heb je geen praktijkruimte nodig, kan je werken op de tijden dat het jou uitkomt en bedien je de doelgroep die jij wil helpen. Flexibiliteit staat centraal!

Wereldwijd publiek

Afstemmingen maken kan echt voor iedereen, waar ze zich ook ter wereld mogen bevinden! Met dit beroep ligt de wereld letterlijk aan je voeten!

Geweldige aanvulling op andere beroepen

De Luisterkindmethode is een fantastische aanvulling voor alternatieve therapeuten, psychologisch hulpverleners, docenten, pedagogen, enzovoorts! De methode laat zich heel gemakkelijk combineren met bestaande therapieën.

Héél véel voldoening

Elke dag is straks een feestje: cliënten waarderen het zo als ze echt hun verhaal kunnen doen en bij de kern van hun problemen kunnen komen. Dat geeft zo veel voldoening!

Wil je een keertje bellen over de opleiding? Dat kan! Ik help je graag!

Of wil je zelf alles graag nog een keer nalezen? Check dan de opleidingsbrochure

Enthousiast geworden? Bekijk de mogelijkheden!

Ingeplande dagen

De opleiding tot Luisterkindwerker kan gevolgd worden via zowel klassikale les als online les (e-learning). Ik werk in kleinschalige groepjes, met aandacht voor ieders persoonlijke ontwikkeling!

Klassikaal Woensdag

De klassikale lessen worden op woensdagen aangeboden, van 10:30-17:00. Locatie is in de regio Tiel, gelegen in de Betuwe in Gelderland.

Wo 5 april
Wo 26 april
Wo 24 mei
Wo 14 juni
Wo 5 juli

E-learning Zaterdag

De E-learning wordt op zaterdagochtenden aangeboden, van 09:15-13:15. Je volgt de E-learning via live videobellen vanuit huis!

Za 1 april
Za 22 april
Za 20 mei
Za 10 juni
Za 1 juli

Het is áltijd mogelijk om ook samen dagen te plannen voor de opleiding!

Zo kun je de opleiding volgen op de momenten die voor jou werken! En je kan vaak al op zeer korte termijn starten! Handig toch?

Toekomstige collega’s

Als afgestudeerd Luisterkindwerker sta je er niet alleen voor. Er zijn vaak onmoetingsdagen met je collega’s, en er is een hechte online klankbordgroep!

lANDEN aCTIEF

lUISTERKINDWERKERS WERELDWIJD

Jaar Ervaring

Kwaliteitswaarborg

Om de kwaliteit van de Opleiding tot Luisterkindwerker te waarborgen, vindt er jaarlijks een toetsing plaats om ervoor te zorgen dat de trainers nog steeds goed lesgeven.

Voor de periode oktober 2022 – oktober 2023 ben ik bevoegd Luisterkindtrainer. Alle cursisten krijgen de best mogelijke begeleiding die ik kan bieden, om ervoor te zorgen dat ieder na de cursus een kwalitatief sterk en onafhankelijk Luisterkindwerker is!

Hopelijk zie ik je snel!

Het lijkt me heel leuk om de Opleiding tot Luisterkind aan je te gaan geven. Wil je nog een keertje bellen, om al je vragen te stellen? Dat kan altijd, neem gerust contact op!

Neem contact op!
Schrijf je in voor de opleiding

Aanmeldformulier

Met dit aanmeldformulier schrijf je je in voor de opleiding tot Luisterkindwerker. Je wordt binnen drie werkdagen gecontacteerd door mij om je aanmelding te bevestigen

DD-MM-JJJJ