Opleiding tot Luisterkindwerker

Luisterkind: een fantastische verrijking voor je leven!

De opleiding tot Luisterkindwerker is een kans uit duizenden!
Met mijn begeleiding ontdek je de prachtige wereld van energetisch werk, en kun je jezelf, je naasten en de wijde wereld bedienen van unieke diensten om heling en liefde te verspreiden!

Luisterkind voor jou!

Wil je jezelf eindelijk eens écht leren kennen?

Ontdekken waar jouw talenten liggen?

En innerlijke blokkades voorgoed doorbreken?

Ontdek wat Luisterkind voor jou kan betekenen!

Luisterkind voor je naasten!

Wil jij het verschil maken voor je naasten?

Hen inzicht geven in o.a. gezins-, familie-, en relatieproblematiek?

Oplossingen aandragen om fijner samen te leven?

Ontdek wat Luisterkind voor je naasten kan betekenen!

Luisterkind voor de wereld!

Wil jij mensen helpen het beste uit zichzelf te halen?

Een beroep te leren waarin je mensen helpt hun blokkades te doorbreken?

En niet gebonden zijn aan reistijd of een vaste locatie?

Ontdek wat Luisterkind voor de wereld kan betekenen!

Luisterkind is er voor jou!

Het leren communiceren in de energie is een cadeau voor je persoonlijke ontwikkeling! Je krijgt een prachtig beroep, met ultieme flexibiliteit en een wereldwijde doelgroep!

Dingen waar jij als Luisterkindwerker van kan gaan genieten!

Leer jezelf helemaal kennen

Door jouw vaardigheid om in de energie te communiceren, kun je jezelf helemaal leren kennen. Je gaat ontdekken wat je talenten zijn, wat je nodig hebt om ze op te laten bloeien, waar uitdagingen liggen, en wat je kan doen om die uitdagingen te overwinnen!

Krachtig beroep met internationaal publiek

Hoe gaaf is het om via de energie de boodschappen door te krijgen? Als Luisterkindwerker kun je straks een luisterend oor bieden voor kinderen én volwassenen, waar ze zich ook ter wereld mogen bevinden! Met dit beroep ligt de wereld letterlijk aan je voeten!

Héél véel voldoening

Elke dag is straks een feestje: cliënten waarderen het zo als ze echt hun verhaal kunnen doen en bij de kern van hun problemen kunnen komen. Dat geeft zo veel voldoening!

Geweldige aanvulling op andere beroepen

De Luisterkindmethode is een fantastische aanvulling voor doelgroepen zoals het onderwijs, of voor onder meer alternatieve therapeuten, (psychologisch) hulpverleners en pedagogen! De methode laat zich heel gemakkelijk combineren met bestaande therapieën.

Luisterkind is er voor je naasten!

In de opleiding ontwikkel je de vaardigheid om via de energie te communiceren. En daarmee kun je voor je naasten zo’n groot verschil maken!

Wat je jouw omgeving straks kan bieden

De sleutel tot gezins-, familie- en relatieproblematiek

Je leert te communiceren via de energie. Daarmee kom je bij de kern van iemands problemen, en kun je op de persoon toegespitste oplossingen aanbieden! Dat kan je kind, partner, ouder, vriend of vriendin zo erg verder helpen!

Uitdagende vraagstukken via de energie ophelderen

Het afstemmen via de energie helpt om lastige vraagstukken op te helderen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een nog niet vervulde kinderwens, een plotseling overlijden of een lastige geboorte. Inzicht in zulke gebeurtenissen kan voor je naasten veel rust en heling bieden! En die kan jij als Luisterkindwerker gewoon geven, hoe gaaf is dat?

Fijn samenleven met elkaar

Met de Luisterkindmethode kunnen problemen in de dynamiek in het gezin, je relaties, en je familie opgehelderd worden. Als luisterend oor kan jij ervoor zorgen dat iedereen zich gehoord voelt, en er naar een situatie toebewogen kan worden waarin iedereen zich prettig voelt!

Luisterkind is er voor de wereld!

Wat jij voor de wereld straks gaat betekenen!

Mensen helpen hun potentieel naar boven te halen

Iedereen ter wereld loopt wel eens met zorgen en vragen rond. Jij kan als luisterend oor via de energie de boodschappen doorgeven die mensen nodig hebben. Daarmee draag je bij aan ieders persoonlijke groei en ontwikkeling!

Werk op jouw tijd, op jouw plek, waar ook ter wereld

Jij kan de hele wereld bedienen vanuit jouw eigen luie stoel. Je kan immers op afstand contact leggen! Je hebt dus geen dure praktijkruimte nodig! Ook ben je niet gebonden aan de standaard werktijden. Je kan jouw werkzaamheden met Luisterkind inrichten zoals jij het wilt!

Luisterkind is in te richten zoals jij het wilt!

Hoe ziet de opleiding er uit?

Uitgebreide informatie staat ook in de opleidingsbrochure

Opbouw van de opleiding

De opleiding bestaat uit 5 lesdagen, verspreid over een half jaar. Je kan de opleiding zowel klassikaal als online volgen!

Je kan ervoor kiezen om in een klein groepje van 2-4 personen mee te doen, maar met hetzelfde plezier geef ik je de opleiding 1-op-1!

Tijdens de opleidingsdagen krijg je door middel van theorie en praktijk de Luisterkindmethode onder de knie!

Fijne begeleiding

Je wordt tijdens de opleiding fijn door mij begeleid. Tijdens de lessen is er aandacht voor ieders persoonlijke ontwikkeling

Zo ontdek je tijdens de opleiding ook hoe je op jezelf kan afstemmen, en leer je om innerlijke blokkades omhoog te halen en te helen

Gedurende de opleiding krijg je veel feedback, en is er altijd een mogelijkheid om additioneel 1-op-1 sessies in te plannen!

Vereisten

Er is geen specifieke vooropleiding nodig! Ook heb je geen “gave” of “verborgen talent” nodig – iedereen kan dit leren!

Het helpt om een goede Nederlandse taalvaardigheid te hebben, omdat je voor de afstemming veel gaat schrijven

Ook ga je met kinderen en volwassenen werken, dus interesse in coaching en hulpverlening is gevraag

Kosten

De opleiding tot Luisterkindwerker is een mooie investering in jezelf!

Je leert een beroep waarmee je een wereldwijde doelgroep kan bedienen, maar bovenal waarmee je jezelf en je naasten verder mee kan helpen! Dat is haast niet in waarde uit te drukken!

De totale investering bedraagt €1545. Daar zit álles in, van lesdagen, de map, de tussentijdse begeleiding en je diploma!

Op welke dagen kan je de opleiding volgen?

Je kan vrij instappen!

Er lopen meerdere groepen in het jaar, en je kan altijd 1-op-1 starten! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Je kan de opleiding tot Luisterkindwerker zowel op locatie als online volgen. Ik werk in kleinschalige groepjes, met aandacht voor ieders persoonlijke ontwikkeling!

Op locatie

De lessen op locatie worden op aangeboden van 10:30-17:00. Locatie is in de regio Tiel, gelegen in de Betuwe in Gelderland.

Online

De online lessen worden op ochtenden van 09:15-13:15 of op middagen van 13:30-17:30 aangeboden. Je volgt de E-learning via live videobellen vanuit huis! Geen reistijd dus!

Het is áltijd mogelijk om samen dagen te plannen voor de opleiding!

Zo kun je de opleiding volgen op de momenten die voor jou werken! En je kan vaak al binnen één week starten! Handig toch?

Toekomstige collega’s

Als afgestudeerd Luisterkindwerker sta je er niet alleen voor. Er zijn vaak onmoetingsdagen met je collega’s, en er is een hechte online klankbordgroep!

lANDEN aCTIEF

lUISTERKINDWERKERS WERELDWIJD

Jaar Ervaring

Kwaliteitswaarborg

Om de kwaliteit van de Opleiding tot Luisterkindwerker te waarborgen, vindt er jaarlijks een toetsing plaats om ervoor te zorgen dat de trainers nog steeds goed lesgeven.

Voor de periode oktober 2022 – oktober 2024 ben ik bevoegd Luisterkindtrainer. Alle cursisten krijgen de best mogelijke begeleiding die ik kan bieden, om ervoor te zorgen dat ieder na de cursus een kwalitatief sterk en onafhankelijk Luisterkindwerker is!

Hopelijk zie ik je snel!

Het lijkt me heel leuk om de Opleiding tot Luisterkind aan je te gaan geven. Wil je nog een keertje bellen, om al je vragen te stellen? Dat kan altijd, neem gerust contact op!

Neem contact op!
Schrijf je in voor de opleiding

Aanmeldformulier

Met dit aanmeldformulier schrijf je je in voor de opleiding tot Luisterkindwerker. Je wordt binnen drie werkdagen gecontacteerd door mij om je aanmelding te bevestigen

DD-MM-JJJJ