Energetische behandelingen

Klaar om kennis te maken met een écht krachtige behandeling?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Energetische behandelingen helen op een diep niveau. Of je problemen en blokkades nu op het fysieke, psychische of emotionele niveau liggen: met een energetische behandeling kun je er allemaal bij komen!

Reiki

Reiki is een van oorsprong Japanse helingstechniek. Reiki is een fijne, zachte energie die ingezet wordt bij fysieke, emotionele en mentale klachten.

Een Reiki behandeling voelt heel prettig aan. Het is volledig pijnloos, en je houdt er een heel ontspannen en rustig gevoel aan over.

Healing

Een energetische healing is een diepgaande sessie, waarin trauma’s, blokkades en (gedachte)patronen opgespoord en geheeld worden.

Een healing gebeurt op een zorgvuldige en liefdevolle wijze, met volledige aandacht voor jou als cliënt. Je ervaart transformatie op een heel diep niveau.

Magnetiseren

Magnetiseren is een eeuwenoude techniek die gebruikt wordt om het energetische systeem te balanceren. Dat geeft ruimte voor rust en heling.

Een behandeling met magnetiseren is een prachtig hulpmiddel om een stevige basis te leggen. Je lichaam wordt daarmee gebalanceerder en sterker.

Hoe ziet een energetische healing eruit?

Wat gebeurt er tijdens een energetische healing, en wat kan je ervan verwachten? Ik leg het je graag uit!

Alles draait om een liefdevolle heling voor jou!

Een energetische healing is erop gericht om de diepste wonden en blokkades in je te helen. Dat gebeurt uit pure liefde en respect voor jou.

Veilig en vertrouwd

Tijdens een behandeling gaan we in een volledig veilige en vertrouwde setting terug naar trauma’s of blokkades die je bij je draagt. Daarin ben jij altijd de baas: jij geeft aan hoe ver je kan, en wat je toe laat. De verwerking vindt zo helemaal op jouw tempo plaats, met het grootste respect voor jouw gevoelens en emoties.

Jij krijgt alle ruimte

Energetische behandelingen zijn bedoeld om voor jou een nieuwe, sterke balans te creëren. Jij krijgt tijdens de behandeling alle ruimte om te ervaren hoe dat voor jou prettig is. Zo ga je met een vertrouwd gevoel bouwen aan een evenwichtig en gebalanceerd fundament!

No-nonsense

Alhoewel het werken met energie voor veel mensen ongrijpbaar kan lijken, zou ik je er graag van willen verzekeren dat ik altijd op een “no-nonsense” manier werk. Tijdens de behandeling leg ik alles netjes aan je uit, zodat je vertrouwd en ontspannen de behandeling in gaat en krachtig uit de behandeling komt.

Hoe werkt Reiki en Magnetiseren?

Wat gebeurt er als er Reiki en/of Magnetiseren wordt ingezet tijdens een behandeling? Dat leg ik graag aan je uit!

Onvoorwaardelijke liefde voor iedereen

Zodra Reiki of magnetiseren wordt ingezet, ontvang je een heel prettige energie. Het is een universele energie, die door sommigen ook wel “onvoorwaardelijke liefde” wordt genoemd. 

Heerlijk ontspannen

Tijdens de behandeling ontvang je liefdevolle energie door middel van onder andere handopleggingen. Je zit of ligt op een manier die voor jou prettig is, waardoor je heerlijk kan ontspannen terwijl je behandeld wordt.

Respectvol en discreet

Reiki of magnetiseren gebeurt voornamelijk door handoplegginen, maar kan ook prima op afstand plaatsvinden. We kijken samen welke methode voor jou het prettigst is, met volle respect en discretie voor jou als cliënt.

Heling in alle lagen

De energie die met Reiki en magnetiseren wordt doorgegeven kan zonder moeite doordringen tot de laag waar de problemen liggen, en waar de hulp het hardst nodig is. Daarmee is het een holistische helingswijze: het hele systeem ontvangt deze prachtige energie!

Wist je dat ook huisdieren behandeld kunnen worden met de energie?

Ervaring van een cliënt

Ben je benieuwd hoe cliënten mijn energetische behandelingen hebben ervaren?

“Ik heb de behandeling van Ruben als zeer prettig ervaren. Door zijn respectvolle, rustige en liefdevolle benadering voelde ik mij snel op mijn gemak. Hij neemt echt uitgebreid de tijd voor je, en laat alles op jouw tijd gebeuren. Het voelde daardoor heel natuurlijk, en ongedwongen. Het heeft me geholpen om oude ballast op te schonen en ik heb heldere inzichten gekregen.”

D.A. – Pedagoog

Vraag jouw behandeling aan!

Benieuwd geworden naar een energetische behandeling? Ik ga graag met je in gesprek!

Neem contact met mij op!