Tarieven

Tarieven van behandelingen

Tarieven voor behandelingen zijn op aanvraag

Alle behandelingen zijn maatwerk, afgestemd op de persoonlijke situatie en individuele financiële mogelijkheden. Daarom zijn de tarieven voor de behandelingen die ik aanbied op aanvraag.

Kennismakingsgesprek

In een kennismakingsgesprek kun je jouw vragen rustig aan mij uitleggen. Dan kan ik met je meedenken over een passende behandeling en het behandeltarief komen, afgestemd op jouw wensen en mijn mogelijkheden.

Neem contact met mij op

Om een kennismakingsgesprek in te plannen, kan je op verschillende manieren met mij contact opnemen.

E-mail: info@rubenjetten.nl

WhatsApp: Stuur bericht naar 0634967240

Telefoon: Bel naar 0634697240

Wil je een behandeling aan iemand cadeau doen?

Geef een persoonlijke
cadeaubon ðŸ™‚

Gun jij je moeder, vader, geliefde, kind, grootouder, broer, zus, vriend of vriendin ook een behandeling? Geef dan een behandeling cadeau!

Je kan zielsafstemmingen (Luisterkind), energetische behandelingen, meditaties of muziekstukken cadeau doen! Ik kan een ontwerp maken van een persoonlijke cadeaubon voor de gelukkige ontvanger!

Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave voor een van de behandelingen die je cadeau wil doen :)!

Ga naar de contactpagina!

Tarieven Opleiding tot Luisterkindwerker

Heb je interesse in de Opleiding tot Luisterkindwerker? Super! Ik leg je graag uit wat de kosten zijn voor de opleiding.

Opleidingskosten per 1 september 2022

De opleidingskosten voor de Opleiding tot Luisterkindwerker zijn vastgesteld op €1545. Dit tarief is bepaald door Diana Hendriks, de grondlegster van de Luisterkindmethode.

Alles inbegrepen

Het tarief is inclusief begeleiding tijdens de vijf lesdagen, de lesstof vanuit de opleidingsmap en het tussentijds nakijken van de ingeleverde afstemmingen. 

Betalen in termijnen

Betaling kan in één of twee termijnen geschieden. In beide gevallen moet het complete bedrag voor de start van de opleiding voldaan zijn.

Extra begeleiding

Als blijkt dat je tijdens de opleiding tegen persoonlijke vraagstukken aanloopt, is extra begeleiding mogelijk, buiten de opleiding om.

Voorwaarden opleiding

Verdere informatie over de voorwaarden van de opleiding, waaronder de financiële regelingen, staat vermeld in daarvoor bestemde webpagina: “Algemene Voorwaarden Opleiding“

Maak ook jouw afspraak!

Ben je enthousiast geworden? Plan dan gelijk jouw afspraak in! Ik help je graag verder!

Neem contact op met mij!