Tarieven

Ga snel naar de gewenste tarieven

BehandelingenOpleiding LuisterkindReiki Opleidingen

Behandelingen

Wat mooi dat je interesse hebt in een behandeling! Graag leg ik je uit welk tarief ik hanteer

Voor al mijn behandelingen hanteer ik een standaardtarief van €85 per uur (inclusief 21% BTW). Een behandeling duurt vaak 1 tot 1,5 uur.

Alle behandelingen zijn maatwerk, afgestemd op de persoonlijke situatie. Mochten je persoonlijke financiële situatie een belemmering vormen, neem dan contact met mij op: dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Kennismakingsgesprek

In een gratis kennismakingsgesprek kun je jouw vragen rustig aan mij uitleggen. Dan kan ik met je meedenken over een passende behandeling, afgestemd op jouw wensen en mijn mogelijkheden.

Neem contact met mij op

Om een kennismakingsgesprek in te plannen, kan je op verschillende manieren met mij contact opnemen.

E-mail: info@rubenjetten.nl

WhatsApp: Stuur bericht naar 0634967240

Telefoon: Bel naar 0634697240

Wil je een behandeling aan iemand cadeau doen?

Geef een persoonlijke
cadeaubon 

Gun jij je moeder, vader, geliefde, kind, grootouder, broer, zus, vriend of vriendin ook een behandeling? Geef dan een behandeling cadeau!

Je kan onder meer Luisterkindafstemmingen, energetische behandelingen, meditaties of muziekstukken cadeau doen! Ik kan een ontwerp maken van een persoonlijke cadeaubon voor de gelukkige ontvanger!

Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave voor een van de behandelingen die je cadeau wil doen :)!

Ga naar de contactpagina!

Opleiding tot Luisterkindwerker

De opleiding tot Luisterkindwerker is een kans uit duizenden! Wat mooi dat je interesse hebt om die kans om in jezelf te investeren wil aangrijpen!

De investering in de Opleiding tot Luisterkindwerker is vastgesteld op €1545. Daar zit álles in!

Alles inbegrepen

Het tarief is inclusief begeleiding tijdens de vijf lesdagen, de lesstof vanuit de opleidingsmap en het tussentijds nakijken van de ingeleverde afstemmingen. 

Betalen in termijnen

Betaling kan in één of twee termijnen geschieden. In beide gevallen moet het complete bedrag voor de start van de opleiding voldaan zijn.

Extra begeleiding

Als blijkt dat je tijdens de opleiding tegen persoonlijke vraagstukken aanloopt, is extra begeleiding mogelijk, buiten de opleiding om.

Voorwaarden opleiding

Verdere informatie over de voorwaarden van de opleiding, waaronder de financiële regelingen, staat vermeld in daarvoor bestemde webpagina: “Algemene Voorwaarden Opleiding

Reiki opleidingen

Wat leuk dat je interesse hebt om een Reiki opleiding bij mij te volgen! Vanaf begin 2024 ben je welkom om een Reiki opleiding bij mij te volgen! Hier vind je de details voor de verschillende niveau’s die ik aanbied!

Onderstaande informatie is nog onder voorbehoud van wijzigingen 😉

Reiki 1

In deze beginnersopleiding leer je wat Reiki is, en hoe je jezelf en anderen kan behandelen. De opleiding duurt 2 dagen, verspreid over 4 weken, en kost €150.

Reiki 2

In de vervolgopleiding leer je hoe je Reiki kan inzetten om op fysiek en mentaal niveau heling te bieden, welke symbolen je kan gebruiken, en hoe je op afstand kan helen. De opleiding duurt 2 dagen, verspreid over 4 weken, en kost €250.

Reiki 3A

In de Reiki master opleiding leer je hoe je Reiki kan inzetten om op emotioneel en spiritueel niveau heling te bieden, en ontvang je een nieuw symbool om in de behandelingen te gebruiken. De opleiding duurt 2 dagen, verspreid over 4 weken, en kost €350.

Reiki 3B

In de Reiki trainer opleiding leer je hoe je zelf Reiki opleidingen kan gaan geven. Dit is een langdurig traject van 10-12 maanden. Er zijn zowel opleidingsdagen als coachingssessies. De investering varieert daardoor van persoon tot persoon, en zal ongeveer €1000 in totaal bedragen.

Maak ook jouw afspraak!

Ben je enthousiast geworden? Of zou je graag eens persoonlijk kennis willen makenm, om je vragen te bespreken? Het lijkt me leuk je te ontmoeten!

Neem contact op met mij!