Tarieven

Begeleidingsvormen

Dankjewel voor je interesse in een sessie bij Allegrando! Hieronder licht ik de verschillende tarieven voor de begeleidingsvormen die ik aanbied toe

Tarieven (1 januari 2024)

Mijn standaardtarief is €65 per uur. Dit geldt voor:
* Coaching- en counselingsessies
* Energetische behandelingen (Reiki, magnetiseren en trance healing)
* Familieopstellingen
* Gepersonaliseerde meditaties
Bovenstaande begeleidingsvormen bied ik in sessies van 1 uur aan, tenzij anders is afgesproken.

Voor sommige begeleidingsvormen geldt een speciaal tarief, vanwege een grotere tijdsinvestering. Dit zijn:
* Luisterkindafstemmingen (€85, eenmalig)
* Gepersonaliseerd muziekstukken (in overleg)

Financiële regeling

Mocht het in jouw persoonlijke situatie financieel niet mogelijk zijn om een begeleidingstraject bij mij te starten, dan sta ik er altijd voor open om alternatieve mogelijkheden te bespreken! Je kan mij bereiken via de gegevens op de contactpagina.

Opleidingen

Wat leuk dat je interesse hebt om een opleiding bij mij te volgen! Hier vind je de details voor de verschillende opleidingen die ik aanbied!

Reiki 1

In deze beginnersopleiding leer je wat Reiki is, en hoe je jezelf en anderen kan behandelen. De opleiding duurt 2 dagen, verspreid over 4 weken, en kost €160.

Reiki 2

In de vervolgopleiding leer je hoe je Reiki kan inzetten om op fysiek en mentaal niveau heling te bieden, welke symbolen je kan gebruiken, en hoe je op afstand kan helen. De opleiding duurt 2 dagen, verspreid over 4 weken, en kost €260.

Reiki 3A

In de Reiki master opleiding leer je hoe je Reiki kan inzetten om op emotioneel en spiritueel niveau heling te bieden. De opleiding duurt 2 dagen, verspreid over 4 weken, en kost €360.

Reiki 3B

In de Reiki trainer opleiding leer je hoe je zelf Reiki opleidingen kan gaan geven. Dit is een langdurig traject van 10-12 maanden. Er zijn zowel opleidingsdagen als coachingssessies. De investering bedraagt ongeveer €1000.

Luisterkind

De investering voor de Luisterkindopleiding bedraagt €1545. Dit omvat ook tussentijdse begeleiding in de periode tussen de verschillende lesdagen. Betalen in termijnen is mogelijk! Voor meer informatie, bekijk de pagina “Opleiding Luisterkind“.

Maak ook jouw afspraak!

Ben je enthousiast geworden? Of zou je graag eens persoonlijk kennis willen maken, om je vragen te bespreken? Het lijkt me leuk je te ontmoeten!

Neem contact op met mij!