Trance healing

Om de diepste blokkades te helen

Wil je jouw blokkades echt bij de bron aanpakken? Dan is een trance healing uitermate geschikt! Onder mijn fijne en rustige begeleiding ga je in deze behandeling terug naar de oorsprong van de blokkade, om deze vanuit de kern te helen

Krachtig helen en transformeren

Diepgang en expertise

Veel problematiek die je ervaart, of dit nu op fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel niveau is, valt terug te voeren op een of meerdere fundamentele blokkades. Het inzicht krijgen in die diepgelegen obstakels is zo waardevol! Met mijn professionele expertise helderen we de kern van je problematiek op, en wordt verduidelijkt hoe ervaringen en patronen doorwerken in je leven nu.

Heling en transformatie

Tijdens de trance healing gebruiken we de inzichten die je opdoet om de blokkade te helen en te transformeren. In dankbaarheid nemen we afscheid van datgene dat je niet meer dient, en alles wat je wel dient en ondersteunt nemen we mee naar het nu om een sterke en gebalanceerde basis voor je te leggen.

Verlichting van klachten op alle niveaus!

Het helen van een blokkade helpt om de heling van allerlei klachten die zijn ontstaan vanuit de blokkade te bevorderen. Denk hierbij aan psychosomatische klachten, nare gedachten, of lichamelijke pijn. Zo werkt een trance healing door op alle niveaus! Het is een enorm krachtige behandeling!

Hoe verloopt een trance healing?

Een trance healing verloopt zoals een geleide meditatie. Je gaat rustig zitten of liggen op de behandeltafel. Op rustige wijze kom je in een fijne meditatieve toestand, waarin je een heerlijke ontspanning ervaart.

Vanuit die rust “reis” je, onder mijn begeleiding, op jouw tempo naar ervaringen, herinneringen, of trauma’s die je blokkeren. Dat gebeurt in alle rust, met het grootste respect voor jouw gevoelens en emoties. Tijdens het bezoek van die ervaringen ontdek je welke overtuigingen en patronen er zijn ontstaan, en hoe die doorwerken in je leven nu.

Vervolgens helen we de ervaring door onder meer energetische healing, Reiki en Magnetiseren, en technieken vanuit Luisterkind. Ook onderzoeken we welke overtuigingen er voor de belemmerende overtuigingen in de plaats mogen komen, en hoe de huidige patronen in je leven getransformeerd kunnen worden. Na die transformatie keer je vanuit de meditatie terug, en ervaar je veel rust en zachtheid, die werkt op het fysieke, mentale en emotionele niveau!

Wil je ook jouw diepste blokkades helen?

Plan dan nu een kennismakingsgesprek met mij in! Dan leg ik uit wat ik tijdens de behandeling doe, en beantwoord ik al je vragen! Ik hoop snel van je te horen!

Ga naar de contactpagina