Agenda

Opleidingsagenda

Reiki

Voor de Reiki 1 cursus staan de volgende data op dit moment al vast:
*14 juni 2024 en 5 juli 2024

Vanaf juni 2024 zijn er iedere maand mogelijkheden om in een Reiki 1, 2 of 3A opleiding in te stappen.

De Reiki 3B opleiding is een individueel traject, en start op aanvraag.

Neem contact op voor de mogelijkheden om in te schrijven!

Luisterkind

Er lopen gedurende het jaar meerdere groepen, zowel op locatie in de buurt van Tiel als online. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Online kun je vaak al binnen een of twee weken starten, op locatie binnen een maand!

Neem contact op voor de mogelijkheden om te beginnen!

Promotieagenda

Regelmatig geef ik webinars over de toepassingen van de Luisterkindmethode. Dat doe ik samen met collega’s in het vakgebied!

Op de evenementenpagina van Luisterkind kun je zien wanneer mijn collega’s en ik promotieactiviteiten geven. Door op de knop inschrijven te klikken naast de activiteit waar je geïnteresseerd in bent word je naar de juiste aanmeldpagina doorverwezen!

Als je niet aanwezig kan zijn op de uitzenddatum van het webinar, dan krijg je altijd een replaylink toegestuurd. Mocht je het fijn vinden om eerder uitgezonden (thema)webinars te bekijken, dan staan deze weergegeven onder aan deze pagina!

Wil je meer informatie over andere begeleidingsvormen die ik aanbied? Neem dan gerust contact op! Ik sta je graag te woord 🙂

Bekijk eerdere webinars over de Luisterkindmethode

Algemene informatie over de Luisterkindmethode

Wat houdt de Luisterkindmethode in, en welke mooie toepassingen van deze methode bestaan er? Dat wordt in dit algemene webinar toegelicht!

Bekijk de opname – 13-12-2023

Themawebinar over kinderwens, zwangerschap en geboorte

In dit webinar beschrijf ik hoe de Luisterkindmethode ingezet kan worden bij thema’s rondom zwangerschap en geboorte. Daarin deel ik ervaringsverhalen uit de praktijk!

Bekijk de opname 25-08-2023

Themawebinar voor dier en natuur

Het is lente! De natuur ontwaakt en jonge dieren verschijnen alom! Wil je ontdekken wat voor een boodschappen zij mede te delen hebben? Schrijf je in voor deze webinar en ik vertel je er alles over!

Bekijk de opname 19-12-2023

Themawebinar voor een gezond lichaam en een gezonde geest

Wat is het mooie vak van Luisterkindwerker nu eigenlijk precies? Dat leg ik je met voorbeelden uit mijn praktijk uit in deze algemene webinar! Zie ik je ook verschijnen? Hopelijk tot snel!

Bekijk de opname 08-01-2024